EtusivuHoidot ja hinnastoExuviance..Vetrea..........................................ETUSIVU.......

BeautyHovi

Haluatko pitkät tuuheat ripset ja tasaisen tuuheat aukottomat kulmakarvat? Nyt se on mahdollista uskomattomilla RevitaLash-tuotteilla, joita saat hoitolastani.

RevitaLash TODELLA TOIMII, eikä vain tee katteettomia lupauksia. Testasin tuotteen ensin itselläni ja omat ripseni ovat olleet ainoa "mainos" jota olen tarvinnut käyttää markkinoidessani.

RevitaLashia. Ilokseni moni tyytyväinen asiakas on tullut hakemaan uuden pakkauksen ylläpitohoitoa varten nähdessään omin silmin tuloksen ripsissään ja kulmakarvoissaan. Kokeile siis sinäkin ja ihastu!

Kysy lisää


Excuviance- ihonhoidoissa käyneiden mielipiteitä>

Hei!

Tervetuloa BeautyHovin sivuille, kiva kun tulit käväisemään!

BeautyHovissa on käytössä lääketieteellisesti kehitetty Exuviance-ihonhoitosarja, joka on aivan uutta Suomessa (tullut Suomeen 04/05) sekä ainutlaatuista Pohjois-Karjalassa. Hoidoilla ja tuotteilla on tällä hetkellä yli 100 maailmanlaajusta patenttia.

Työskenneltyäni nyt lähes kolme vuotta Exuviancella, haluan kertoa sinulle hieman kokemuksiani hoitojen ja tuotteiden toimivuudesta.

Olen saanut asiakkailtani pelkästään positiivista palautetta niin hoidoista kuin hoitotuotteistakin. Olen nähnyt nuoren aknesta kärsivän hymyn levenevän ja ryhdin paranevan, kun jokaisen hoidon jälkeen iho näyttää paremmalta ja paremmalta ja lopulta akne on täysin parantunut. Aivan varmasti myös silloin itsevarmuus on parantunut!

Olen nähnyt myös aikuisen henkilön ilmeen kirkastuvan sitä mukaa kuin ihokin on kirkastunut ja rypyt tasoittuneet. Kukapa ei olisi iloinen, kun iho näyttää ja myös tuntuu hyvältä.

Exuviance auttaa mm. seuraavissa ongelmissa: akne, rosacea, epäpuhdas iho, atooppinen iho, kuiva ja herkkä iho, ikääntyvä tai auringon vaurioittama iho.

Suosittelen sinullekin lämpimästi Exuviancen hoitoja ja tuotteita, uskon varmasti, ettet tule pettymään. Ihosi ansaitsee parasta, ihosi ansaitsee Exuviancea!

Olet aina tervetullut käväisemään hoitolassani. Jos haluat tutustua Exuviancen hoitotuotteisiin, sinulla on mahdollisuus hankkia edullinen aloituspakkaus, joka sisältää seuraavat tuotteet: puhdistusemulsio/geeli, kasvovesi, päivävoide, yövoide, naamio, silmänympärysvoide, suihkugeeli, vartalovoide. Tuotteet riittävät noin 2-3 viikkoa. Jos haluat kokeilla kasvohoitoa, saat aloituspakkauksen puoleen hintaan 13 €!

Lämpimästi tervetuloa!

Tarja

Cidesco dipl. kosmetologi Tarja Vento
ajanvaraus
i p. 050-3686202

Exuviancen kotisivuille

Loistavia tuloksia aknen, epäpuhtaan ihon, pigmenttimuutosten sekä ikääntyvän ihon hoidossa.
Cidesco dipl. kosmetologi Tarja Vento
BeautyHovi, Nepenmäenk. 2, ajanvaraus
p. 050-3686202
email: tarja.vento@telemail.fi
http://www.vetrea.fi/